A Little Christmas Charm Film Online Subtitrat thumbnail

A Little Christmas Charm Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit A Little Christmas Charm Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Brățara cu talismane: Când designerul de bijuterii Holly (Ashley Greene) găsește o brățară cu amulete pierdută în buzunarul unei haine vintage, își dă seama imediat că bijuteria e importantă. Prin urmare, vrea să-i găsească proprietarul până în Ajunul Crăciunului. După ce se întâlnește cu reporterul de investigații Greg (Brendan Penny), cei doi fac echipă în speranța că îl vor găsi pe stăpânul brățării, asta în timp ce între ei încep să iasă scântei.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!