Akinci – Justitiarul Sezonul 1 Episodul 14 thumbnail

Akinci – Justitiarul Sezonul 1 Episodul 14

Akinci – Justitiarul Sezonul 1 Episodul 14 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Akinci – Justitiarul“.

Akıncı a reușit să iasă victorios din cea mai mare bătălie a vieții sale împotriva lui Kor-Han. Dar Fatih nu știe încă că se va confrunta cu o pierdere care îl va afecta foarte profund pe el și pe familia sa.
Fatih se învinovățește pentru această mare durere. Ca un raider, el nu a putut proteja unul dintre activele sale preferate. Narcisele, pe de altă parte, sunt în aproape aceeași stare. Într-o clipă, întreaga sa lume a fost întoarsă cu susul în jos și a experimentat o tragedie teribilă în care era acum singur în viață. În spatele Marii suferințe a cuceritorului și a narcisului, există o singură organizație. Aducători De Durere!
Cevdet a pierdut totul ca urmare a operațiunii împotriva lui. El merge adânc în Istanbul pentru a scăpa de cei care sunt după el. E singur acum, și va face orice să se răzbune. Fatih ia o nouă decizie. Și nici o putere nu va opri Cuceritorul pe această cale.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.