Ariza Sezonul 1 Episodul 28 thumbnail

Ariza Sezonul 1 Episodul 28

Ariza Sezonul 1 Episodul 28 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Ariza“.

Ali Reza își aduce tatăl rănit în casa lui, iar ani mai târziu, văzându-l pe Mehmet Emin în fața lui, gospodăria este surprinsă de ce va face. Când hashmet îl întreabă pe Murat despre trecut, Murat încearcă să facă ceva care nu este niciodată în cont. Rukiye, adunându-și curajul, explică adevărul lui Ali Reza. După ce i-a spus Ali Reza, bătrânul a luat o decizie surprinzătoare de a adăuga putere puterii lui Burak. Balaban se gândește să pregătească sfârșitul lui Hashmet și Ali Reza datorită noului său plan, dar nu știe ce se va întâmpla cu el.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.