Babil – Alegerea TV Episodul 16 – 17 thumbnail

Babil – Alegerea TV Episodul 16 – 17

Babil – Alegerea TV Episodul 16 – 17 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Babil – Alegerea TV“.

Irfan, împușcat în spate de cel mai bun prieten al său, se confruntă cu Suveranul. Pe măsură ce timpul se scurge pentru operația lui Deniz, Suleiman merge după ce a recuperat datoria pe care i-a dat-o. Ilay încearcă să-i aducă pe Irfan și Egemen împreună pentru a găsi banii și a-și plăti datoriile.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.