Bad Moms - Mame bune și nebune Film Online Subtitrat thumbnail

Bad Moms – Mame bune și nebune Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Bad Moms – Mame bune și nebune Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Atunci când trei mame suprasolicitate și subevaluate sunt împinse dincolo de limitele lor, își lasă la o parte responsabilitățile convenționale pentru o senzație de libertate, distracție și auto-indulgență comedică.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!