Baharı Beklerken – O raza de speranta Sezonul 1 Episodul 69 thumbnail

Baharı Beklerken – O raza de speranta Sezonul 1 Episodul 69

Baharı Beklerken – O raza de speranta Sezonul 1 Episodul 69 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Baharı Beklerken – O raza de speranta“.

Meliha se duce la ușa lui Omar să aibă grijă de mătase. Mahmut face o mișcare neașteptată pentru a recâștiga mătasea. Văzând bardul de la stația de autobuz, zână este foarte surprinsă de această viziune, cu care nu este obișnuită. Umar este furios cu Suheyla pentru atitudinea ei față de Ipek. Ipek se va întoarce acasă în fața Marii mișcări a lui Mahmoud?

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.