Bir Zamanlar Kibris – A fost o data in Cipru Sezonul 1 Episodul 1 thumbnail

Bir Zamanlar Kibris – A fost o data in Cipru Sezonul 1 Episodul 1

Bir Zamanlar Kibris – A fost o data in Cipru Sezonul 1 Episodul 1 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Bir Zamanlar Kibris – A fost o data in Cipru“.

În afară de ceilalți, membrii familiei sunt expulzați din orașele lor și încep o migrație obligatorie, în timp ce Kemal Dereli, șeful familiei, devine liderul a mii de turci pe calea migrației cu propria familie. Ankara, care a fost trimisă sub acoperire din Turcia pe insulă în timp ce lupta pentru viață a continuat în Cipru, schimbă cursul evenimentelor din Nicosia. Dragostea Ankarei, care s-a transformat într-un erou secret pe insulă, și logodnica sa, de care s-a despărțit, amestecată cu dorința și lupta pentru viață, se împletește și cu povestea familiei Dereli.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.