Blue Bloods Sezonul 11 Episodul 10 thumbnail

Blue Bloods Sezonul 11 Episodul 10

Blue Bloods Sezonul 11 Episodul 10 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “Blue Bloods“.

Frank îi cere lui Erin să țină legătura între el și guvernatorul NY Mendez în ceea ce privește reforma politicii pe care o susține în mod privat, dar nu o poate susține public, deoarece contravine rangului și dosarului poliției. Danny și Baez devin prinși în lumea jocurilor competitive atunci când un streamer de jocuri video de mare anvergură este ucis, iar Eddie și Witten suspectează că o bonă live-in este abuzată după ce se apropie de ei pe stradă pentru ajutor.

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.