Casa mea Sezonul 1 Episodul 36 thumbnail

Casa mea Sezonul 1 Episodul 36

Casa mea Sezonul 1 Episodul 36 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Casa Mea“.

Zeynep, care a fost nevoit să dea benal e Relicvă Müjgan copilul să Mehdi din prima zi, este furios și disperat, așa că acest copil nu crește fără mamă în mâinile unui tată care îi persecută pe cei din jurul lui, trebuie să găsească Benal și să aibă grijă de el.
Pacea, care se regăsește din nou într-un conflict și caută unde cade umbra trecutului lui Zeynep, va sprijini femeia pe care o iubește din nou. Drumul spre Zeynep este spinoasă. O viață împletită cu viața lui Zeynep este plină de evenimente neașteptate, deci este un zâmbet, un cuvânt de dragoste suficient pentru a uita toate aceste dificultăți?

Hazrat Mahdi (as) a decis să aibă grijă de copilul său singur și să nu-l dea nimănui. Noe este complet singur după ce resti și Jamile îl confruntă în cele din urmă și judecă ceea ce a făcut. Este timpul pentru o decizie pentru Hazrat Mahdi (as), care și-a întors prezentul și viitorul cu susul în jos în timp ce vrea să schimbe trecutul. Este posibil să lăsăm totul în urmă și să ne întoarcem la vremurile vechi, la vechea viață? Faptele sunt nule și neavenite când le negi? Poți fugi de tine, dar poți supraviețui?

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.