Casa mea Sezonul 1 Episodul 37 thumbnail

Casa mea Sezonul 1 Episodul 37

Casa mea Sezonul 1 Episodul 37 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Casa Mea“.

Toată lumea se află sub un singur acoperiș când Genghis împușcă casele Zeynep și Barıș pentru a intimida Mahdi. În soarta celor trei eroi ai noștri, ale căror vieți se împletesc, a căror umbră cade unul pe celălalt, asta înseamnă acum că roțile se întorc mai repede.

Mehdi, Noah, Jamile și Müjgan nu ezita să se arunce înainte, din nou în fața lovitură a primit în prima zi de viață nouă el va stabili cu copilul.

Și cu greu nu este singur. Unchiul Ali Reza îi cere vechiului său prieten, lad Sadi, ajutor pentru a avea grijă de cele trei case amenințate și de oamenii lor.

Ca răgaz și amenințări impuse de Genghis continua, Zeynep trebuie să aleagă între pace și Hazrat Mahdi (ca), bunul simț, sacrificiu, curaj și viitor.

El este pe patul de moarte cu toată greutatea trecutului și arderea prezentului, acum așteaptă să devină moștenitorul iubirii vechi și a noii iubiri…

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.