Ce se intampla cu familia mea – Baba Candir Sezonul 1 Episodul 48 thumbnail

Ce se intampla cu familia mea – Baba Candir Sezonul 1 Episodul 48

Ce se intampla cu familia mea – Baba Candir Sezonul 1 Episodul 48 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Ce se intampla cu familia mea – Baba Candir“.

Aflând că soțul lor a fost arestat, Asli, Ece și Ceylan se întâlnesc la secția de poliție. Emrecan, care a avut experiență anterioară cu Haluk, este însoțit și de Suveran de această dată. Nermin, care merge la spital cu Salih, face greșeala vieții sale încercând să scape de Ismael, care vine să-i viziteze și se află în camera doctorului greșit.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.