Danny the Dog Film Online Subtitrat thumbnail

Danny the Dog Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Danny the Dog Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Din momentul în care Bart l-a smuls pe Danny de lângă mama lui, l-a tratat întotdeauna că pe un câine, dresându-l, practic, pentru atac. Danny reprezintă astăzi arma lui absolută, gata, la primul ordin, să se arunce asupra oricui, fără a-i lăsa nici cea mai mică şansă.Danny nu are de ales, trebuind să accepte acceasta existenţă de animal, până când, din întâmplare, îl întâlneşte pe Sam, un orb care îşi câştigă existenţa acordând pianine. Sam şi fiica sa adoptivă, Victoria, vor descoperi în Danny o doză de omenie, până atunci necunoscută lui, chiar interzisă. Întregul său mod de a percepe viaţa se schimbă din acel moment. De aici înainte, faţă de Bart şi banda lui, care preferă să îl vadă mai degrabă mort decât liber, Danny va încerca să devină, în fine, el însuşi şi să scoată la iveală secretele din trecutul lui.Pentru a se elibera de condiţia sa, Danny va trebui să rupă lanţurile, protejându-i pe cei care vor reprezenta, de acum înainte, familia lui. Aceasta va fi ultima lui bătălie, dar de departe cea mai periculoasă.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!