DRAGOSTE ACCIDENTALA – Sezonul 1 Episodul 8 din 17 August 2021 thumbnail

DRAGOSTE ACCIDENTALA – Sezonul 1 Episodul 8 din 17 August 2021

Șimal este singura fiică a familiei Karadeniz și este pe cale să absolvească universitatea. S-a luptat mult timp să-l convingă pe tatăl ei Dursun să-i permită să urmeze universitatea din Istanbul. Acum tatăl ei Dursun, femeia pe care o consideră mama ei Emine și fratele ei mai mare Miraç au părăsit-o pe Artvin în drum spre Istanbul pentru a participa la ceremonia de absolvire. Urmareste serialul turcesc Dragoste accidentala Episodul 8 tradus in romana online.

Cu toate acestea, viața lui Șimal nu merge mai departe așa cum a visat ea. În urma unui accident, este forțată să spună familiei sale o minciună, iar acest lucru îi aruncă viața într-o direcție complet nouă; pentru că în acest accident și din această minciună se întâlnesc viețile lui Șimal și Civan. Urmareste serialul turcesc

Între timp, Șimal se confruntă cu un alt fel de entuziasm în acest moment. Este entuziasmată să îl prezinte pe Kenan, bărbatul pe care îl iubește tatălui ei, pentru a primi binecuvântarea lui, deoarece vor să se căsătorească. Ulterior, împreună cu prietena ei apropiată Aslı, plănuiesc să înființeze o fabrică de ceramică și să poată continua viața; sa traiasca viața la care visează de mult.

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Dragoste accidentala” episodul 8 online subtitrat in romana

,