DRAGOSTEA IN ALB SI NEGRU – Sezonul 1 Episodul 26 din 16 August 2021 thumbnail

DRAGOSTEA IN ALB SI NEGRU – Sezonul 1 Episodul 26 din 16 August 2021

Postul de televiziune Pro 2 va difuza în premieră un nou serial turcesc de mare succes, cu İbrahim Çelikkol și Birce Akalay în rolurile principale.
Serialul intitulat “Dragostea în alb şi negru” (Siyah Beyaz Aşk) poate fi urmărit începând din 22 iulie, în fiecare seară de la ora 22:00.

Distribuție: İbrahim Çelikkol (Ferhat), Birce Akalay(Aslı), Muhammet Uzuner (Namık), Arzu Gamze Kılınç (Yeter), Ece Dizdar (İdil), Deniz Celiloğlu (Yiğit), Cahit Gök (Cüneyt), Uğur Aslan (Cem), Sinem Ünsal (Gülsüm), Selin Köseoğlu (Julide), Kadriye Kenter (Handan).

În centrul poveștii se află Ferhat și Asli, două personaje total opuse. Ferhat este un mafiot nemilos care a uitat să iubească iar Asli, o doctoriță care și-a dedicat viața vindecării oamenilor.
Drumurile lor se întâlnesc dintr-o pură coincidență și după o serie de evenimente, Asli este nevoită să se căsătorească cu Ferhat pentru a-și salva viața; astfel începe o frumoasă poveste de iubire.
‘Dragostea în alb și negru” arată că iubirea adevărată are puterea pentru a depăși dificultățile și că nimic nu este imposibil.

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Dragostea in alb si negru” episodul 26 din data de 16 august 2021 HD.

,