Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 139 thumbnail

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 139

Emanet – Mostenirea Sezonul 1 Episodul 139 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Emanet – Mostenirea“.

Rolul cuplului fericit cu Seher este foarte dificil pentru Yaman. Și Seher se mișcă pas cu pas într-un pericol pe care nu l-a prezis niciodată.

Seher este o fată umilă, tânără și frumoasă care locuiește împreună cu tatăl ei în vârstă. Viața liniștită a lui Seher este zguduită de moartea surorii sale, care a plecat la familia ei din Crimeea ca mireasă. Acum are o relicvă pe care trebuie să o dețină cu orice preț; nepotul său de cinci ani, Yusuf… dar slujba lui Seher nu va fi ușoară. Deoarece Yaman Crimean, un om de afaceri renumit pentru regulile sale dure și nemilos, este unchiul lui Iosif și nu are intenția de a-și da nepotul nimănui. Seher, care își ia puterea numai din inocența și răbdarea sa, se angajează într-o luptă neobosită împotriva puternicului Yaman Crimean. Această aventură, în timp ce dezvăluie secretele care au fost ascunse de mult timp în conacul Crimeei; inimile lui Seher și Yaman vor începe să crească o încredere complet diferită.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.