Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 46 thumbnail

Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 46

Fiica Ambasadorului Sezonul 1 Episodul 46 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Fiica Ambasadorului“.

Sancar se află brusc pe fugă cu planul teribil al lui Sadat. Ceea ce îi dă cea mai mare putere este credința necondiționată a lui blue în nevinovăția sa. Blue, pe de altă parte, încearcă să împiedice Îngerul să fie afectat de această situație și, pe de altă parte, face tot posibilul pentru a dezvălui faptele. Sedat, care este spitalizat, se luptă pentru viața sa, fără să știe de planul trustului. Încrederea își întunecă ochiul pentru a transforma situația în favoarea sa și a prelua controlul asupra tuturor. Și ceea ce fac pentru a găsi Sancar va provoca alte vieți să fie rănit.
Elvan devine mai posesiv al alegerilor pe care le face despre propria sa viață prin reacția lui Ioan. Și cu marea confruntare pe care o va experimenta după aceea, el aruncă povara trecutului de pe umeri. În acest moment, o suspiciune că Bora a plantat în mintea lui îi va provoca o altă panică. Deoarece orice speranță pentru Sancar este epuizată, Blue este gata să renunțe la tot pentru mântuirea lui Sancar. Atât Sancar, cât și Blue vor fi pe punctul de a lua decizii care vor provoca propria lor dispariție din cauza cenderului în care au căzut.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.