Frailty Film Online Subtitrat thumbnail

Frailty Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Frailty Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Un criminal în serie își implică băieții în ceea ce crede el a fi o „cruciadă divină”: eliminarea demonilor deghizați în oameni. Un thriller psihologic cu o premisă provocatoare și o distribuție bine aleasă, filmul de debut al lui Bill Paxton este o înfricoșătoare mostră de gotic american. Agentul FBI Wesley Doyle (Powers Boothe) care lucrează la cazul unei criminal din Texas, autointitulat Mâinile lui Dumnezeu, primește o vizită de la un tânăr politicos pe nume Fenton Meiks (Matthew McConaughey). Meiks susține că știe identitatea ucigașului, iar Doyle, sceptic dar neputând să refuze o pistă, acceptă să-i audă povestea despre nebunie și crimă. Aceasta începe în 1979, când Fenton, pe atunci un puști de 12 ani (Mattew O’Leary) și fratele lui de 9 ani, Adam (Jeremy Sumpter), trăiesc în orășelul Thurman cu tatal lor, proaspăt vaduv, un mecanic care muncește din greu.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!