Ghost Mansion Film Online Subtitrat thumbnail

Ghost Mansion Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Ghost Mansion Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Ji-woo, scriitor de webtoonuri de groază, ajunge într-un apartament sărăcăcios numit Gwanglim Mansion în căutare de idei. Îngrijitorul de vârstă mijlocie, cu o expresie facială inexpresivă, deslușește un mănunchi de evenimente ciudate petrecute în apartament, iar camerele 504, 708… Cu cât Ji-woo aude mai mult povestea, cu atât devine mai obsedat de Conacul fantomă.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!