Girl, Interrupted – Tinerețe furată (1999) thumbnail

Girl, Interrupted – Tinerețe furată (1999)

Filmul online Girl, Interrupted – Tinerețe furată (1999) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Situat în lumea schimbătoare de la sfârșitul anilor 1960, Susanna Kaysen a prescris „odihna scurtă” de la un psihiatru pe care la întâlnit o singură dată devine o călătorie ciudată și necunoscută în țara minunilor lui Alice, unde se luptă cu linia subțire dintre normal și nebun. Susanna își dă seama în curând cât de greu este să iasă odată ce a fost comisă și, în cele din urmă, trebuie să aleagă între lumea oamenilor care aparțin în interior sau lumea dificilă a realității din afară.

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.