Guzel Koylu – Frumoasa de la tara Sezonul 1 Episodul 31 thumbnail

Guzel Koylu – Frumoasa de la tara Sezonul 1 Episodul 31

Guzel Koylu – Frumoasa de la tara Sezonul 1 Episodul 31 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Guzel Koylu – Frumoasa de la tara“.

O poveste de dragoste distractivă care se întinde de la Istanbul la Muğla…
Gul, care a crescut ca un urbanit complet, se obosește de ritmul intens al Istanbulului și vine într-un mic oraș din Marea Egee, iar viața lui se schimbă complet.

Încearcă Gizem Karaca, Berk Cankat și Mehmet Ali Nuroglu, Baykut Migdale si Filiz Ekinci pen adaptarea scenariului de frumos țăran, și regizat de succes director Mustafa Șevki Doğan.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.