Hard Hit Film Online Subtitrat thumbnail

Hard Hit Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Hard Hit Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Sung-Kyu (Jo Woo-Jin) lucrează ca manager la o sucursală a băncii. Într-o dimineață, pornește să-și conducă copiii la școală și apoi se duce la serviciu, dar primește un telefon fără un identificator de apelant. Apelantul îi spune „când cobori din mașină, o bombă va exploda”.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!