HERCAI  – Sezonul 1 Episodul 31 din 20 Aprilie 2021 thumbnail

HERCAI – Sezonul 1 Episodul 31 din 20 Aprilie 2021

Ce vedem in serialul ”Hercai”: Singurele bucurii ale frumoasei Reyyan sunt surioara ei cea mică, Gul, pe care o iubește nespus de mult, și Albăstrel, singurul ei prieten … cabalin. Întâmplarea face că, într-una din diminețile în care afară din conac, împreună cu Albăstrel, pentru plimbarea lor obișnuită, Reyyan are un accident.

Cel care se face vinovat de teribilă întâmplare este Miran Aslanbey, un tânăr chipeș și ambițios care, deși acum face parte dintr-o familie înstărită, el ascunde o poveste de viață tulburătoare. Tânărul se îndrăgostește iremediabil de Reyyan și își dorește că frumoasă față să-i devină soție, însă acest lucru nu este agreat de bunicul Nasuh care nădăjduiește să o căsătorească, mai întâi, pe nepoata preferată, Yaren.
Cum Yaren este îndrăgostită de ani buni de Miran, aceasta așteaptă, cu sufletul la gură, ca tânărul chipeș să vină să o pețească. Nimeni nu știe, însă, că trecutul trist al lui Miran are legătură strânsă cu familia Șadoglu, iar tânărul plănuiește o răzbunare cruntă asupra acestora. În plus, în toată această poveste teribilă, frumoasa Reyyan va fi cea asupra căreia se vor abate o serie de alte mari dificultăți, cărora va trebui să le facă față, și să le învingă, pentru a-și schimbă destinul.

Nu ratati premiera serialului ”Hercai”, pe 10 februarie, de la 20:00, pe Kanal D

,,,