IMPERIUL MINCIUNILOR – Sezonul 1 Episodul 5-6 din 3 Iunie 2021 thumbnail

IMPERIUL MINCIUNILOR – Sezonul 1 Episodul 5-6 din 3 Iunie 2021

A doua telenovelă nouă pe care Pro 2 o aduce telespectatorilor săi este „Imperiul minciunilor’, cel mai recent proiect al cunoscutei Angelique Boyer.

Pe lângă Boyer și Palacios, distribuția de la „Imperiul minciunilor’ îi mai cuprinde pe Leticia Calderon („Esmeralda’), Susana Gonzalez („Pasiune și putere’), Alejandro Camacho, Javier Jattin, Michelle González, Hernan Mendoza și Iliana Fox.
Povestea urmărește un simplu polițist (Andres Palacios), care face echipă cu o tânără (Angelique Boyer) de familie bună. După ce logodnica lui și tatăl ei sunt uciși în circumstanțe misterioase, cei doi fac echipă în încercarea de a afla adevărul, iar pe parcurs, se îndrăgostesc unul de celălalt, însă iubirea lor va fi pusă la grea încercare.

„Imperiul minciunilor’ este adaptarea mexicană a unei serial turcesc difuzat și la noi, „Dragoste de contrabandă’, în original „Kara Para Aşk’, cu Tuba Büyüküstün şi Engin Akyürek. Producția Televisa, în original „Imperio de mentiras’, a fost lansată anul trecut și îi are protagoniști pe Angelique Boyer și Andres Palacios, în rolurile interpretate în original de Büyüküstün și Engin Akyürek.

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican La usa ta, iubirea sezonul 1 episodul 5 si episodul 6 din data de 3 iunie 2021 HD.