INOCENTA – Sezonul 1 Episodul 5 din 28 Martie 2021 thumbnail

INOCENTA – Sezonul 1 Episodul 5 din 28 Martie 2021

Inocența este un serial de televiziune realizat în Turcia de Gold Film, regizat de Ömür Atay și scris de Sırma Yanık. Rolurile principale sunt Hülya Avșar, Mehmet Aslantuğ și Deniz Çakır.
O mamă normală, cu o viață normală, se schimbă complet atunci când fiica ei devine victima abuzului, iar dreptatea se transformă în nedreptate, iar adevărul se transformă în minciuna și începe vânătoarea. Urmareste serialul turcesc Inocenta Episodul 2 online subtitrat.

İlker Ilgas, care se află acum pe tabloul țintă al unei mame care sufera, este pe cale să stea la masa căsătoriei al lui İrem, al prietenului sau de familie, Harun Orhun.
Pe măsură ce călătoria dificilă începe pentru o mamă care caută dreptate pentru fiica ei, o altă mamă apare în fața lui Bahar; Hale Ilgaz, mama lui İlker. Harun, tatăl lui İrem, este blocat în mijlocul a două infernuri și este forțat să aleagă o parte.

În noaptea de 24 februarie in Istanbul, trupul unei tinere este descoperit aruncat pe marginea drumului, se presupune a fi moarta. A fost literalmente bătută până la moarte, acesta este trupul Ela Yüksel, în vârstă de 19 ani, de ziua ei. Mama ei, Bahhar, ziua de naștere a fiicei se transformă în cea mai dureroasă și mai groaznică zi din viața sa, iar totul indică pe binecunoscutul om de afaceri İlker Ilgaz.

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Inocenta” sezonul 1 episodul 5 din data de 28 martie 2021 HD.

,,,