Karadağlar – Fratii Karadaglar Sezonul 1 Episodul 22 thumbnail

Karadağlar – Fratii Karadaglar Sezonul 1 Episodul 22

Karadağlar – Fratii Karadaglar Sezonul 1 Episodul 22 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Karadağlar – Fratii Karadaglar“.

După ce a aflat că gulhayat sa stabilit în casa lui Gulali, Halit face tot posibilul să nu le ofere confort.
Halit, care folosește Eleni pentru a ispiti Gulali, dă Nazif și oamenii lui sarcina de a bârfi despre Gulhayat și Gulali în oraș. În ciuda acestor capcane stabilite de către Khalid și reacția de orășeni, Gulhayat, care este fericit cu Gulali, are un singur lucru în minte; va Gulali fi capabil de a uita trecutul? În capul lui Gulali, există o întrebare cu care nu se va simți niciodată confortabil fără să învețe răspunsul; Gulhayat a fost cu Khalid? Între timp, o femeie misterioasă vine în oraș; Smarald. Emerald, o femeie foarte bogată, cumpără cel mai scump conac din oraș și îi oferă lui Selahattin să devină avocatul său.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.