Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 20 thumbnail

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 20

Karadayi – Unchiul Kara Sezonul 1 Episodul 20 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Karadayi – Unchiul Kara“.

Ce spune Serra despre Turgut îl șochează pe Feride. Cu explicațiile lui Serra, Mahir începe să investigheze detaliile ascunse ale zilei crimei. Și Turgut, care este bine încolțit, merge după un martor foarte important.
Turgut îl aduce pe Mehmet Saim la umplutura despre Mahir. Mehmet Saim se mută pentru a afla despre relațiile secrete ale lui Feride și Mahir.
Feride decide să cunoască îndeaproape familia Kara pentru a găsi răspunsuri la întrebările lor. Mahir deschide ușa lui Feride, care merge la casa lui Nazif!

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.