Kung Fu Sezonul 1 Episodul 1 thumbnail

Kung Fu Sezonul 1 Episodul 1

Kung Fu Sezonul 1 Episodul 1 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “Kung Fu“.

O criză de un sfert de viață face ca o tânără chineză americană, Nicky Shen, să renunțe la facultate și să meargă într-o călătorie care schimbă viața într-o mănăstire izolată din China. Dar când se întoarce la San Francisco, ea descoperă că orașul ei natal este depășit de crimă și corupție. Nicky se va baza pe prietenii și familia ei, precum și abilitățile sale de arte marțiale și valorile Shaolin pentru a-și proteja comunitatea și a aduce criminali în fața justiției…toate în timp ce caută asasinul nemilos care la ucis pe mentorul Shaolin Pei-Ling și o vizează acum.

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.