Kursun – Glonțul Sezonul 1 Episodul 4 thumbnail

Kursun – Glonțul Sezonul 1 Episodul 4

Kursun – Glonțul Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Kursun – Glonțul“.

Pe măsură ce Orhan se apropie de obiectivele sale, Leyla așteaptă situații dificile, pe de o parte, interviul său cu Gulce devine o problemă în ziar. El se confruntă cu concedierea. Relația sa cu Orhan este auzită de managerii din ziar. Leyla este văzută în birou ca cineva Orhan Atmaca folosit pentru a schimba cursul cazului. Leyla singură se luptă să stea în picioare cu munca ei în lumea bărbaților. În timp ce bărbatul pe care îl iubește rătăcește în căutarea răzbunării și a dreptății, el o trage pe Leyla într-un abis ireversibil între ea și tatăl ei.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.