La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 16 thumbnail

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 16

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 16 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “La rascruce – Coliziunea TV“.

Kadir listează ceea ce vrea de la Selim unul câte unul. În acest moment, căutările fără viață pentru Kadir, sugerând că le-a văzut, îi dă lui Kadir 48 de ore să-l găsească și îi spune că îl va ucide altfel. Kadir, care își dă seama că fără viață îl urmărește, se înnebunește. În timp ce se ridică de la masă, Kadir îi dă lui Selim 48 de ore pentru a face ceea ce dorește. Veli promite să-l răzbune pe Adam provocând o mare durere celor fără viață și Kadir și îi dă lui Veli 48 de ore să găsească și să aducă banda fără viață.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.