La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 17 thumbnail

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 17

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 17 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “La rascruce – Coliziunea TV“.

Kadir este dus rapid la spital. Zeynep, Asiye, Haydar și alții așteaptă vești bune de la medici. Fără viață, de asemenea, vine la spital. Răspunsul la potoli îndoielile tale este în Asiya. Își scoate briciul, îl pune pe gâtul lui Asiye și îl întreabă dacă este fiul lui Qadir, adică Yusuf. De asemenea, Veli vine la spital și o găsește pe Zeynep, care o provoacă. Pe de altă parte, Selim caută o modalitate de a ieși din situația în care a intrat și nu mai are încredere în nimeni. Îndreaptă-ți arma mai întâi spre Veli, apoi spre Iron și Belma pentru a-l face să plătească pentru trădare. Stresul și presiunea lui Selim cresc moment cu moment.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.