La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 26 thumbnail

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 26

La rascruce – Coliziunea TV Sezonul 1 Episodul 26 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “La rascruce – Coliziunea TV“.

Kadir îl aduce repede pe Zeynep la spital. Zeynep este la un pas de moarte. Kadir, a cărui ură față de Cansiz crește exponențial, învață și urmărește numele celor care îl cunosc, fac afaceri împreună. Și părintele este după viață. Kadir și Veli avansează prin două brațe separate și spre lipsit de viață. Vestea că Kadir și Veli sunt după el ajunge în curând la Cansiz. Inanimate îi instruiește pe oamenii săi să-l răpească pe Aylin. Aylin este răpită cu forța în timp ce ea este cu Cemre. Fără viață îi cere lui Kadir să-l omoare pe Veli în schimbul vieții lui Aylin. Kadir îl împușcă pe Veli fără să lovească un ochi. Dar el nu-și ține promisiunea fără viață și îi cere lui Qadir să-l omoare, la fel ca Selim. Kadir își pune arma la cap fără ezitare, astfel încât Aylin să trăiască. În acest moment, se aude sunetul unui telefon, iar cursul Socotelii sale slabe cu Kadir se schimbă. Acum este sfârșitul drumului, iar pentru unul dintre cei doi, moartea este inevitabilă.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.