LA USA TA IUBIREA – Sezonul 1 Episodul 37 din 20 Martie 2021 thumbnail

LA USA TA IUBIREA – Sezonul 1 Episodul 37 din 20 Martie 2021

Pro 2 aduce in Romania o noua telenovela mexicana de succes realizata de Televisa. La usa ta, iubirea (Amor de Barrio / Love from the hood – 2015) va fi difuzata in locul telenovelei Pe taramul dorintei.

Aceasta telenovela prezinta povestea de dragoste dintre cuplurile Paloma si Daniel, Laura si Raul si felul cum trec protagonistii prin diferite situatii pentru a ramane impreuna chiar daca ei provin din diferite clase sociale.
Din distributia acestei telenovele fac parte actorii: Mane de la Para (Daniel), Renata Notni (Paloma), Pedro Moreno (Raul), Alejandra Garcia ( Laura) si altii.

La usa ta iubirea este produsa de Televisa in anul 2015 si este facuta dupa alte 2 telenovele de succes: Paloma (1975) si Muchacha del barrio (1979). Telenovela La usa ta, iubirea revine la adevarata poveste de dragoste, la povestile clasice de dragoste ale telenovelelor. In aceasta productie vom avea toate ingredientele unei telenovele de succes adica: o poveste de dragoste, prietenie, sprijnul dintre apropiati la bine si la rau intr-un cartier cu oameni obisnuiti care lupta sa duca o viata decenta, dar vom vedea si viata de lux a oamenilor bogati.

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican La usa ta, iubirea sezonul 1 episodul 37 din data de 20 martie 2021 HD.

,