Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 4 thumbnail

Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 4

Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 4 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Masumiyet – Nevinovăţie“.

Vizita de șoc a lui Ilker este un răspuns la câteva întrebări și aprinde siguranța unei noi brutalități în timp ce pune capăt minciunilor crude. Ilker, prins în Bahar de partea lui Ela, este forțat să accepte relația, pe care o respinge în apărarea sa. Dar explicația lui Ilker rupe din nou mândria lui Ela. Bahar, care până în acea zi căuta doar dreptate pentru fiica sa, se confruntă cu cealaltă parte a monedei; operațiunea de percepție condusă profesional de Ilgazlar. O altă victimă a operațiunii este Irem. Dovezile șocante despre Irem au schimbat cursul procesului, în timp ce cărțile au fost redistribuite între Aaron, Hale și Bahar. Aaron și Bahar trebuie să coopereze pentru fiica lor. Faptul că săgețile arată Irem scutură echilibrul dintre Ilker și ela. Ela găsește o modalitate de a scăpa de confuzia din cap și face un pas mare spre adevărul pe care nimeni nu îl aștepta. Irem, care nu poate suporta Marea presiune asupra lui și distanța față de Ilker însuși, devine mult mai mare decât a lui Ela. efectul devastator al adevărului va schimba din nou viața.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.