Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 8 thumbnail

Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 8

Masumiyet – Nevinovăţie Sezonul 1 Episodul 8 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Masumiyet – Nevinovăţie“.

Aaron își dă seama că sunt prinși și încearcă să-și ia măsuri de precauție, dar Bahar este înșelat de Timur într-un mod lipsit de rațiune și își pierde încrederea în Aaron. Capcana crudă în care cad vine în fața lor în instanță ca o calomnie teribilă. Bahar este acuzat că a vândut cazul fiicei sale și, cu această acuzație teribilă, îndepărtează perdeaua din fața ochilor ei. El apasă butonul atât pentru a divorța de Timur, cât și pentru a invalida declarația lui Ela care îl exonerează pe Ilker. Decizia lui Bahar de a o pune pe Ela în Consiliul psihiatric confundă Frontul Ilgaz.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.