Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 20 thumbnail

Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 20

Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 20 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Masumlar Apartmani – Camera inocentei“.

Pearl a intrat în casă, făcând primul pas într-o nouă aventură. Deși este hotărât să rămână ferm, experiențele sale din prima zi îl duc la disperare. Khan face tot posibilul pentru a face Pearl confortabil, dar planurile lui Safiye sunt diferite. O surpriză de la Naci reaprinde emoțiile pe care încearcă să le suprime, în timp ce Safiye este ocupată făcând viața îngustă pentru Pearl. Dar Safia este hotărâtă să reziste.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.