Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 24 thumbnail

Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 24

Masumlar Apartmani – Camera inocentei Sezonul 1 Episodul 24 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Masumlar Apartmani – Camera inocentei“.

Încercarea lui Neriman de a scăpa a șocat pe toată lumea, în special pe Khan. Safia este într-o stare de criză. Acasă, lucrurile devin tensionate. Faptul că Pearl învață despre Neriman schimbă cursul evenimentelor, iar Han intervine în situație. E ca și cum Neriman a renunțat la tot, a rupt legăturile cu viața. Aegean, pe de altă parte, se luptă cu disperare atât cu frustrarea lui Neriman, cât și cu incapacitatea de a ajunge la el.

Căutând o soluție la problema lui gulben, Pearl face câțiva pași pentru a-l ajuta. Dar, ca de obicei, se confruntă cu Safiye. O întâlnire cu unul dintre pacienții lui yağmur îl deranjează pe Han. Esra, pe de altă parte, începe să se gândească la posibilitatea ca ceva să i se fi întâmplat, pentru că nu poate ajunge la Esat. Îndoiala din capul lui este extrem de înspăimântătoare, dar nu permite acestei frici să-l oprească pentru a ajunge la adevăr.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.