Mirage Sezonul 1 Episodul 4 thumbnail

Mirage Sezonul 1 Episodul 4

Mirage Sezonul 1 Episodul 4 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “Mirage“.

În seara în deșert cu comunitatea expatriat, Gabriel și Claire va ascultare Doug, Asgard agent și fals investitor în Lukas restaurantul de proiect, și de a descoperi că Grasset, Al-Razah e director de securitate, este „cârtița”. Claire este de acord să-l seducă pentru a-și fura identitatea.ștreangul se strânge în jurul lui Gabriel, care trebuie să fugă de urmăritorii săi. El trebuie să intre în plantă cât mai curând posibil pentru a evita catastrofa…

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.