NEHIR – Sezonul 1 Episodul 16 din 16 August 2021 thumbnail

NEHIR – Sezonul 1 Episodul 16 din 16 August 2021

După finalul serialului „Hercai’, Kanal D va difuza din 26 iulie, de luni până vineri de la 20.00, alt serial turcesc, „Nehir’, o producție recentă, lansată în Turcia anul trecut, cu frumoasa Biran Damla Yılmaz și Feyyaz Duman în rolurile principale.

Nehir (Biran Damla Yılmaz) este tânără, frumoasă și isteață, însă ascunde un trecut dureros – a fost abandonată de părinți și a crescut pe străzi. Acum, își câștigă existența alături de Zerrin (Sumru Yavrucuk), pe care o prezintă drept mama ei, în realitate o escroacă alături de care seduce bărbați bogați, de obicei mai în vârstă, pe care apoi îi abandonează, nu înainte să-i fi jefuit. Sătulă de minciunile și nesiguranța din viața ei, Nehir se simte ea însăși doar în discuțiile pe care le are cu Nazim (Feyyaz Duman), un necunoscut cu care s-a împrietenit online. Acesta muncește undeva pe un șantier și are probleme în a conversa cu femeile, iar relația de prietenie cu Nehir îl mai scapă de singurătate. Însă are și el un secret: fața îi este desfigurată în urma unui accident, de aceea e așa de timid și retras. Într-o zi, când Nehir îi trimite o poză cu ea și îi cere una cu el la schimb, bărbatul se panichează și nu-i poate spune adevărul. Așa că minte, trimițându-i lui Nehir nu poza lui, ci a unui coleg de șantier, Tarik (Burak Yörük), un tip mai tânăr decât el și arătos, un șmecher cu trecere la femei. Dar când, pe nepusă masă, Nehir vine la șantier pentru că vrea să-l cunoască în realitate pe Nazim, lucrurile o iau razna.

Vineri, 23 iulie, ajunge la sfârșit povestea de dragoste dintre Reyyan (Ebru Şahin) și Miran (Akın Akınözü), protagoniștii din „Hercai’, dar altă idilă începe tot la Kanal D, odată cu serialul „Nehir’. În original „Baraj’, producția care începe de luni, 26 iulie, de la 20.00 (și va fi difuzată de luni până vineri), este remake-ul unui film turcesc clasic, din 1977, și îi are în rolurile principale pe Biran Damla Yılmaz și Feyyaz Duman. Ea este Nehir, personajul care dă numele serialului în românește, el este Nazim, iar relația dintre ei începe în circumstanțe cel puțin neobișnuite.

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Nehir / Baraj” episodul 16 din data de 16 august 2021 HD.

,,,