NU TE-AM UITAT – Sezonul 1 Episodul 4 din 13 August 2021 thumbnail

NU TE-AM UITAT – Sezonul 1 Episodul 4 din 13 August 2021

Pro 2 pregateste difuzarea unei noi telenovele mexicane lansate in tara natala pe Las Estrellas anul acesta si anume Nu te-am uitat (Te acuerdas de mí / I’ve known you all my life). Seria marca Televisa este produsa de Carmen Armendá (Uzurpatoarea – 2019) si este o adaptare a serialului turcesc Regina noptii (Gecenin Kraliçesi – 2016).

Protagonistii acestei serii sunt Gabriel Soto (Forta destinului – 2011, Perla, cararile iubirii – 2002, Vin iubiri neasteptate – 2016, Inima nu cere voie – 2017, Padurea blestemata – 2004) si Fátima Molina (interpreteaza rolul Clarei Martínez in productia Netflix Cine a ucis-o pe Sara?).

Pedro Cáceres (Gabriel Soto) are o casatorie aranjata cu fiica sefului sau si se hotaraste sa ii puna capat atunci cand se indragosteste de Vera Solís (Fátima Molina) pe care o intalneste in timpul unei calatorii de afaceri. Tatal lui Pedro, Olmo Cáceres (Guillermo García Cantú) il ameninta pentru a preveni acest lucru iar impreuna cu amenintarile sefului sau il fac pe acesta sa cedeze, abandonand gandul de a fi impreuna cu Vera. Cativa ani mai tarziu, Pedro o va reintalni pe Vera, aceasta fiind sotia socrului sau.

Vezi aici mai jos pe site serialul maxican Nu te-am uitat sezonul 1 episodul 4 din data de 13 august 2021 HD.

,