PECETEA IUBIRII – Sezonul 1 Episodul 35-36 din 19 August 2021 thumbnail

PECETEA IUBIRII – Sezonul 1 Episodul 35-36 din 19 August 2021

Viplav Tripathi, nepotul fără griji al lui Dashrath Tripathi, se întâlnește cu Dhaani, o tânără văduvă de pe malul râului Ganges, în orașul sfânt Banaras. Dhaani locuiește cu mama ei într-un refugiu pentru văduve (aashram). Viplav, absolvent de drept, intenționează să meargă în SUA pentru studii suplimentare. Ei încep la un început rău, iar Viplav se răzbună de la Dhaani pentru că nu l-a respectat, dar în curând își dă seama de greșeala lui. Viplav continuă să facă farse pe Dhaani, dar în cele din urmă își cere scuze cu adevărat.

Dhaani și Viplav devin prieteni. După ce a ajutat văduvele, Viplav se întoarce acasă. Părinții VIplav creează din nou neînțelegeri care îi determină pe Dhaani și Viplav să-și rupă prietenia. Dhaani este obligat să se logodească cu Tripurari, dar Viplav își oprește nunta în timp după ce a descoperit că Tripurari rămăsese însărcinată cu o altă văduvă, Suvarna.

Dashrath îl trimite pe Viplav la Delhi și încearcă să elibereze aashram. Viplav ajunge exact la timp pentru a lupta cu procesul judiciar în numele văduvelor. Părinții lui Viplav încearcă să-l logodească cu prietenul său din copilărie, Tanya, dar Viplav anulează logodna. Când îl salvează pe Dhaani de la înec, fratele său vitreg, Tripurari, face fotografii pentru a defăima Dhaani. Un Viplav înfuriat decide să trăiască cu văduvele până când problemele lor vor fi rezolvate.

Vezi aici mai jos pe site serialul indian “Pecetea Iubirii” episodul 35 si episodul 36 din data de 19 August 2021 HD.

,