POVESTEA DE PE INSULA Ep.25 - 3 Decembrie Tradus in Romana thumbnail

POVESTEA DE PE INSULA Ep.25 – 3 Decembrie Tradus in Romana

Vezi aici mai jos pe site serialul turcesc “Povestea de pe insula” episodul 25 online subtitrat in romana

In acest serial joaca actorii: Ayça Aysin Turan, Alp Navruz Nihan Büyükagaç, Ipek Tenolcay, Bülent Çolak, Bedia Ener, Beril Pozam, Cem Kenar, Merve Nur Bengi, Rami Narin, Fatih Yücebag, Özge Demirtel.
Haziran merge să se întâlnească cu șeful ei cu privire la poziția din Tokyo, care a fost un vis al ei. Cu toate acestea, pentru a obține această promovare, ea trebuie mai întâi să-și ajute șeful cu o situație. Ea trebuie să meargă pe insula Kırlangıç ​​și să-l convingă pe proprietarul terenului să-și vândă terenul companiei. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 25 tradus in romana online.

Fără să-și dea seama ce se întâmplă, Haziran se trezește brusc dansând cu Poyraz într-un concurs de dans. Înainte să treacă prea mult timp își dă seama că șeful ei a indus-o în eroare. Pentru a înrăutăți lucrurile, ea își dă seama, de asemenea, că a provocat de fapt rău lui Poyraz. Urmareste serialul turcesc Povestea de pe insula Episodul 25 online subtitrat.
Când își dă seama cât de multă pagubă a provocat, este hotărâtă să-si indrepte greseala, așa că se apropie de Poyraz cu o ofertă.