ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 21 din 16 Aprilie 2021 thumbnail

ROMANII AU TALENT Sezonul 11 Episodul 21 din 16 Aprilie 2021

Românii au talent 2021 sezonul 11 revine la PRO TV în luna februarie. Cei patru jurați (Andi Moisescu, Andra, Alexandra Dinu și Florin Călinescu) vor juriza cei mai talentați români. Află ultimele informații despre Românii au talent 2021 sezonul 11.

in 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.
Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție. „Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra. Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.

Vezi aici mai jos pe site emisiunea romanii au talent sezonul 11 episodul 21 din data de 16 aprilie 2021 HD.

,,,