Shattered Film Online Subtitrat thumbnail

Shattered Film Online Subtitrat

Vizioneaza Gratuit Shattered Film Online Subtitrat – VeziOnlineFilme.com HD. Vezi filme si seriale online gratis subtitrate in limba romana!

Un bărbat bogat divorțat, Chris, se îndrăgostește de o femeie misterioasă, Sky. Chris, fosta soție și copilul său vor ajunge în cele din urmă să fie prinși și cel mai probabil va urma o luptă disperată pentru supraviețuire.


INFORMATIE: La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

SUBTITRARI (!) Daca nu va apare subtitrarea dati click pe butonul CC de la player si alegeti “romanian” sau ce variante aveti. Daca nu este romana inseamna ca nu aparut inca!