Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 11 thumbnail

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 11

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 11 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Son Yaz – Vara trecuta“.

După ce Selim vede ploaie și Akgun mână în mână în aceeași cameră, pedeapsa pe care o va tăia Akgun va fi diferită de această dată. Vrea ca Akgun să se întâlnească cu tatăl său și să-l convingă să plece. Principala problemă a lui Selim este cu ploaia. Dacă ploaia urmează Akgun, se va rupe relația dintre Canan și Selim.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.