Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 12 thumbnail

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 12

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 12 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Son Yaz – Vara trecuta“.

Selim află că Akgun, care sa predat lui, a mers de fapt pe o astfel de cale pentru a se salva. Din cauza dovezilor împotriva lui, se pare sigur că Akgun va merge la închisoare, și știri se răspândește că el este criminalul. Printr-o decizie bruscă, Selim încetează să dea Akgun poliției, iar în acest proces se va ascunde temporar Akgun în casa lui, aducând adevăratul criminal în fața justiției.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.