Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 15 thumbnail

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 15

Son Yaz – Vara trecuta Sezonul 1 Episodul 15 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Son Yaz – Vara trecuta“.

Akgun și Yağmur încearcă să se obișnuiască cu noua situație după separare, dar amândoi suferă. Akgun merge după povestea din spatele fotografiei pe care a primit-o și îl convinge mai întâi pe Selim să se întâlnească cu tatăl său. Dar reacția lui Selcuk Tașkın la fotografie ar fi foarte dură. Suspiciunea din interiorul Akgun crește. Când Kaan aude că Yağmur și Akgün au plecat, nu pierde această ocazie și încearcă să se apropie de Yağmur.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.