Tek Yürek – Inima singura Sezonul 1 Episodul 16 thumbnail

Tek Yürek – Inima singura Sezonul 1 Episodul 16

Tek Yürek – Inima singura Sezonul 1 Episodul 16 este subtitrat in limba romana. Este un serial turcesc ce poti sa-l vizionezi chiar acum la cea mai buna calitate, fara cont si fara intreruperi.

Vizioneaza un episod subtitrat online al serialului “Tek Yürek – Inima singura“.

Lumea lui Yiğit, care își dă seama că omul din spatele tuturor evenimentelor este Ekrem, tatăl său, și se confruntă cu el, se prăbușește pe cap. Din fericire, Halit și echipa sunt cu el din nou în această zi dificilă. Dar echipa, care înțelege că Sait are o legătură cu Ekrem, este foarte dezamăgită. În ciuda tuturor dificultăților, nu vor renunța, vor lua singurul meci în fața lor și vor deveni campioni, vor merge în liga de top.

,Si noua ne plac seriale turcesti, de aceea am facut acest site. Hai sa vizionam impreuna cele mai noi seriale turcesti online, cu subtitrare in romana. Suntem cel mai bun site de seriale si filme turcesti, suntem singurii care oferim calitate hd.
Seriile în limba turcă au, fără îndoială, propriul lor farmec, în ultimii ani, au început să fie populare și apreciate la nivel mondial. Experimenteaza intensitatea celor mai populare productii turcesti ale momentului. Serialele turcești au obținut un mare succes în ultimii ani. Turcia ocupă locul al doilea în lume după Statele Unite în domeniul productiilor de seriale si filme turcesti.

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.