Tess of the D’Urbervilles Sezonul 1 Episodul 4 thumbnail

Tess of the D’Urbervilles Sezonul 1 Episodul 4

Tess of the D’Urbervilles Sezonul 1 Episodul 4 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “Tess of the D’Urbervilles“.

După ce tatăl ei se îmbolnăvește și moare, Tess se găsește fără nici un ban, încălcând contractul de muncă. Alec D ‘ Uberville nu a încetat să o urmărească și se oferă să aibă grijă de mama, frații și surorile ei, dar ea îl respinge. Fără adăpost, au înființat tabăra la conacul d ‘ Urberville, iar Alec îi spune că nu are de ales decât să cedeze dorințelor sale. Între timp, Angel Clare se întoarce din Brazilia după ce a contractat febră galbenă și în stare de sănătate precară. El se îndreaptă spre căutarea lui Tess, dar până când o găsește, ea este bine stabilită ca amanta lui D ‘ Uberville. Încă îndrăgostită de Angel, ea face un pas drastic înainte de a fugi cu el. Ei au apoi doar câteva zile împreună înainte ca totul să ajungă la sfârșitul inevitabil.

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.