The Guilty Sezonul 1 Episodul 2 thumbnail

The Guilty Sezonul 1 Episodul 2

The Guilty Sezonul 1 Episodul 2 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “The Guilty“.

Ca Maggie și echipa sa sape mai adânc în Callum Reid dispariția lui, au re-interviu Reids și vecinii lor, forțându-le să redeschidă răni vechi și revedea amintiri dureroase, ca ei se afla din nou sub suspiciune.
Când noile dovezi elimină suspectul principal inițial, găurile și inconsecvențele din prima anchetă încep să apară și Maggie devine convinsă că Nina Huber, fosta au-pair A Reid-urilor, ar putea deține cheia. Dar unde e? Și de ce nu o poate găsi nimeni? Între timp, Maggie trebuie să proceseze câteva știri tulburătoare despre propriul ei fiu, Sam, provocând o tensiune crescândă acasă, în timp ce se luptă să rămână concentrată asupra cazului.
Reid-urile își găsesc mecanismele de coping în conflict, deoarece unitatea lui Claire de a găsi ucigașul copilului ei amenință relația cu fiul lor rămas. Între timp, revedem evenimentele din jurul nopții grătarului, descoperind treptat adevărul despre relația Ninei, iubitul secret al vecinei Reids, Teresa, nu poate dezvălui și temerile care bântuie coșmarurile tânărului Luke.
Când o călătorie în Germania duce la o revelație șocantă, Maggie este forțată să accepte că s-ar fi putut înșela cu privire la momentul și chiar la locația dispariției lui Callum. Apoi Claire face o descoperire tulburătoare mai aproape de casă, iar Daniel se află sub suspiciune crescândă.
Dar cine e omul care supraveghează casa familiei Reid? Și de ce este atât de interesat de Maggie?

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.