The Guilty Sezonul 1 Episodul 3 thumbnail

The Guilty Sezonul 1 Episodul 3

The Guilty Sezonul 1 Episodul 3 iti este oferit gratuit pe net subtitrat in romana. Calitatea acestui episod este cea mai buna (Full HD).

Ai ales sa vizionezi un episod online din serialul “The Guilty“.

Sub presiunea de a-și acuza principalul suspect, Maggie încă nu e convinsă că l-au găsit pe criminal. Cu toate acestea, ea a luat prin surprindere pentru a descoperi că stalker ei a avut legături strânse cu familia Reid.

Între timp, întoarcerea Theresei împinge căsătoria lui Claire și Daniel la breaking point, iar Luke este zguduit de reapariția unui vecin adolescent, care pare să intenționeze să se împace pentru trecut.

Pe măsură ce presiunea crește pentru a deveni publică odată cu arestarea, Maggie se găsește din ce în ce mai izolată la locul de muncă și acasă, în timp ce se confruntă cu realitatea că fiul ei nu este ca ceilalți copii din clasa sa.

Când suspectul ei dezvăluie informații pe care numai criminalul le-ar fi putut cunoaște, Maggie nu are de ales decât să le acuze. Dar când o teresa în conflict reaprinde suspiciunile lui Maggie despre Daniel, Maggie începe să pună cap la cap ultimele ore ale lui Callum, găsindu-și instinctul de mamă în război cu dorința ei de a rezolva crima, deoarece ajunge să înțeleagă că moartea nu este întotdeauna cea mai grea pierdere de suportat.

Apoi, o moarte brutală Închide efectiv cazul și Maggie se confruntă cu o alegere puternică – își va proteja cariera sau va expune adevărul?

Pe măsură ce piesele finale ale puzzle-ului se încadrează în loc, aflăm în cele din urmă cum și de ce a murit Callum Reid și cum o neînțelegere teribilă a spiralat într-o minciună care a distrus o întreagă comunitate.

,Stim cat de important este timpul liber pentru tine, iar noi vrem sa ti-l petreci alaturi de noi vizionand cele mai bune seriale online din toate timpurile. Pe langa asta ai si o multime de filme de actiune, drame coplesitoare si thrilere intrigatoare. Serialele polițiste si cele americane sunt preferatele noastre. Esti in locul potrivit pentru tot ceea ce inseamna cinematografie, si nu uita… totul este gratis!

Playerul contine reclame aceste se pot inchide iar dupa se poate viziona videoul.